Uvjeti prodaje

Tvrtka Nas pet d.o.o. izdavač je internet stranica www.posebnebiljeznice.com (u daljnjem tekstu Prodavatelj).

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Nas pet d.o.o., Braće Hanžek 2B, 44250 Petrinja, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u eurima i kunama, te uključuju PDV.

 

Cijene
Sve cijene su navedene u eurima i kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške bit ćete obaviješteni. U rijetkim slučajevima, zbog tehničkih nesavršenosti sistema, moguće je da naručeni artikal nije više dostupan. U takvim slučajevima ćemo vas obavijestiti u najkraćem
mogućem roku da artikl nije dostupan. 

 

Plaćanje
Prilikom naručivanja Kupac će navesti šifru i količinu odabranih motiva bilježnica ili drugih proizvoda kao i podatke za dostavu. Povratno vam se javljamo s potvrdom narudžbe i ukupnim iznosom uvećanim za 5,97 EUR / 45,00 kn  dostave i u najkraćem roku šaljemo pošiljku na traženu adresu. Plaćanje se vrši pouzećem.

Dostava
Naručeni proizvod ćemo Vam isporučiti najkasnije u roku od 8 radnih dana od narudžbe.
Ukoliko naručenog proizvoda nema na zalihama, obavijestit ćemo Vas telefonski ili mailom i dogovoriti produženi rok isporuke, zamjenski proizvod ili otkazivanje isporuke. Ukoliko naručite nekoliko proizvoda, isporučit ćemo Vam one proizvode koje trenutno imamo na zalihama.

 

Trošak dostave
Dostava se vrši putem usluga dostavne službe GLS, te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske. Cijena dostave je 5,97 EUR / 45,00 kn. U slučaju da dostavljač ne nađe primatelja na adresi navedenoj za uručenje pošiljke, telefonski kontaktira primatelja. U slučaju da se primatelj ne javlja on pita susjeda da li želi preuzeti pošiljku umjesto vas. Ako susjed ne želi preuzeti vašu pošiljku, GLS će vratiti pošiljku u skladište (distribucijski centar).

 

Reklamacije i povrat sredstava
Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva oštećenja. Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail info@posebnebiljeznice.com s napomenom:
REKLAMACIJA PO NARUDŽBI. Molimo Vas da nam se najprije javite s opisom i/ili fotografijama oštećenja, te ćemo onda pristupiti rješavanju povrata oštećenog artikla i reklamacije. U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana  primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Pravne odredbe
Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama www.posebnebiljeznice.com su vlasništvo tvrtke Nas pet d.o.o. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama. Autorska prava u bilo kojem skinutom materijalu nisu prenosiva na Vas u slučaju bilo kakvog skidanja ili kopiranja. Nije dozvoljeno reproducirati objavljivati, distribuirati, pokazivati, modificirati, kreirati derivirani rad, prodavati ili sudjelovati u prodaji, ili eksportirati u nijednom slučaju, u cjelini ili u dijelovima, bilo koji dio sadržaja, stranica.

 

Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn